Vállalati értékek

Tapasztalat

A QUARTZ Befektetési Alapkezelő vezetői és tanácsadói csapatát magasan képzett szakemberek alkotják, akik akár több évtizedes tapasztalattal és prudens szakértelemmel rendelkeznek a személyre szabott portfólió-, alap- és vagyonkezelés terén.

Professzionalizmus

A QUARTZ Befektetési Alapkezelő professzionalizmusát az alapkezelési szakma nemzetközi sztenderdjei, valamint az azoknak megfelelő, szakszerű működés garantálják. Az egyes ügyletek és tranzakciók esetén külső szakértők és alvállalkozók bevonásával biztosítják a specifikus szaktudást és kompetenciát.

Jövőbe mutató befektetések

A QUARTZ Befektetési Alapkezelő folyamatosan bővülő, értékteremtő és innovatív befektetési lehetőségeket nyújt az ügyfelei számára. Az alapkezelő portfóliójában az ingatlanbefektetéseken túl több humán szektorhoz kapcsolódó befektetés is megtalálható.

Prémium minőségű kiszolgálás

Az alapkezelő tevékenységének célja, hogy az általa kezelt alapok hozamának maximalizálása érdekében a legmegfelelőbb befektetési lehetőségek kerüljenek kiválasztásra. 

Kiemelt szempont, hogy a teljes befektetési folyamat során az alapok befektetőinek érdekei megfelelően képviselve legyenek.

Prudens működés

A QUARTZ Befektetési Alapkezelő a piaci sztenderdeknek, valamint szigorú jogi és szakmai szabályoknak megfelelően működik.